Cenzaa

where beauty begins

Het 6-stappenplan

Het verzorgen van jouw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Om jou zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld.  Je vindt het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op alle Cenzaa producten. In de salon geef ik jou een passend huidadvies aan de hand van het 6 stappenplan.

De 6 stappen naar huidverbetering 

Stap 1:  Reinigen
Stap 2: Diepte reiniging
Stap 3: Serum
Stap 4: 24H Crème
Stap 5: Masker
Stap 6: Beschermen

Only the Best

Bag-in-bottle

De meeste cosmeticamerken hebben hun crèmes verpakt in een pot met schroefdop. Helaas verliezen diverse werkstoffen binnen 24 uur hun werking. Daarom zijn de geavanceerde Skincare producten verpakt in het unieke technologische ‘bag-in-bottle’ systeem. De zuurstofdichte afsluiting zorgt ervoor dat de hoge concentratie werkstoffen bewaard blijven en garanderen een langdurige kwaliteit.

Het PCN2©-systeem

Unieke samenstelling van
de producten

Cosmeticaproducten met cosmeceuticals werken veel dieper door in de huid en zorgen daarmee voor intensieve huidverbetering dan dat gangbare cosmetica doen. Het PCN2-systeem is de overtreffende trap: Het intelligente en doeltreffende cosmeceuticalsysteem heeft een ongekend hoog concentratie werkstoffen, dringt diep door in de huid en zorgt daardoor voor baanbrekende huidverbetering.